Southern Charm.
Efter en gratisnatt från våran vän Stephen så begav vi oss ut på nya äventyr med vår röda dodge. Första stoppet Aunny´s i Georgetown. På menyn stod southern breakfast. Alla fyra gick all in på grits, en majsgröt som är väldigt populär här i södern.
Nadja körde på en Shrimp n grits.
Efter en tripp på cirka en timme så nådde vi South Carolinas pärla - charleston.
Mysiga parker, snirkliga gränder och väldigt romantiskt
Även ekorrarna trivs.
Så även herrn på bilden.
Även andra trivdes i parken,
Promenerar man i en ångbastu så måste man fukta strupen lite då och då. Hittar man då en snäll tjej som säljer hemmagjord lemonade, så köper man så klart den. 55cent, klart prisvärt.
Ett av på förhand mest upphypeade resmål, restaurangen HUSK, känd från Niklas Mat med mera. Här huserar Sean Brock och sitt kockteam.
HUSK
Förrätt: Friteade grisöron.
Betyg: 5 glada grisar av 5 möjliga.
Sällskapet var så klart även av högklass.
Nadjas huvudrätt. Stek med svamp och andra tillbehör.
Betyg: Fem kobjällror
Sofias huvudrätt, gris med diverse bönor.
Betyg: sämst av de olika huvudrätterna. Men såklart grymt god den också.
Philip och Martins huvudrätt. Poboy med rökt bringa, ost med mera.
Betyg: Fem lager av ost av fem möjliga.
Kvällen startade sen ganska lugnt, Lite öl, lite drinkar, lite mat.
Nadja med jordens godaste Bloody Mary.
Sen urartade kvällen. Vad som händer i Charleston stannar i Charleston. (för mer info fråga de inblandade)
Kommentarer:
2
Boa:
Goa bilder. Hälsningar från ett regnigt Malmö
3
birgitta:
Mycket mat och goer mat. kram.
4
mor:
Jätte trevligt ser det ut. Förresten, Var Ph inte attackerad av ekorre denna gången ? Puss
5
Lisa:
Av Facebookbilderna att döma så ser jag fram emot att höra om resten av kvällen!
6
Sara:
God mad, möe mad o mad i rättan tid:-) Kul att följa bloggen!
skriven
Ni verkar ha det super